Salinas affärsägare ser pigg i affärer i Oldtown

Salinas affärsägare Gå Ner I Vikt På En Vecka ser pigg i affärer i Oldtown

‘Jag’ ser dagligen nya människor, vilket är väldigt spännande för oss, säger Laurie Martin, chef över Heels and Rooms, i Bloom.

Martin har arbetat i försäljning på Head over Heels and Rooms Gå Ner ett Kilo I Veckan in Bloom i åtta år. Hon sa att verksamheten aldrig har varit bättre, och det beror på att nya restauranger tar fler kunder till Oldtown.

‘Folk kommer ner lite tidigt för att handla innan de går på middag. De är fönsterhantering eftersom de såg något i vårt fönster, så ja, med nya företag som kommer till Oldtown, vi ser en större förändring,’ sa Martin.

De nya tilläggen till huvudgatan går bra. Ägaren till Patria sa att han har sett Viktminskning Tabletter ett stadigt flöde av kunder sedan han öppnade för två år sedan och att sedan den nya tornhuset öppnade, såg han en spik.

‘Oldtown tas tillbaka till hur det brukade vara, startar långsamt, företagen runtom oss’, sa Patria-ägaren Paulo Kautz. ‘Vi har sett en ökning av verksamheten sedan Taylor Farms öppnade.’

Enligt Salinas Valley Chamber of Commerce s senaste undersökning sade 97 procent av företagen att de förväntar sig att se företag växa under det närmaste året och 50 procent av företagen säger att de planerar att anställa nya anställda.

‘Det har varit restauranger som kommer och går, kom och gå, kom och gå och nu är de kvar och de företag som är här stannar och växer, jag har ett företag som startade som en affär och spred sig i två, det sprider bara, ‘Salinas Valley Chamber of Commerce medlemstjänsten specialist Roxanne Noble Boss sagt.

Även när saker och ting är ute efter Salinas ‘downtown, uppmanar företagsägare allmänheten att handla lokalt för kommande semesterhopp.

‘Om du stöder lokala affärer,’ håller du lokalbefolkningen i affärer, du betalar lokalbefolkningen en inkomst ‘, sa Martin.

Salinas håller sin butik Small Business lördag helgen efter Thanksgiving den 28 november, hoppas att uppmuntra människor att undvika stora företag och handla lokalt.