sakta ner överdoskrisen i Vancouver

sakta Viktminskning Tabletter ner överdoskrisen i Vancouver

VANCOUVER (NYHETER 1130) Överdosnummer blev bättre i Vancouver under semesterperioden, men på den ljusa sidan blev de också Gå Ner ett Kilo I Veckan mycket värre.

Enligt Vancouver Coastal Health var det 42 överdoser vid St Pauls sjukhus mellan Gå Ner I Vikt På En Vecka julafton och nyårsdagen. Den platsen behandlar ungefär 70 procent av alla överdosienter i Vancouver sjukhus.

Den senaste veckan har varit tystare vid akutmottagningstrummen och på Insite, men du vet, det är mer livligt än det hade varit under det mesta av året, säger Medical Health Officer Mark Lysyshyn.

Medan överdoseringsnumren kan ha varit höga jämfört med tidigare semesterstunder, säger Lysyshyn detsamma kan sägas om 2016 i allmänhet.

av detta (senaste) år har vi sett presentationer på våra akutmottagningstjänster för olagliga överdoser som är dubbla så ser vi normalt, förklarar han. November gick de upp till trefaldiga. BC regeringen förklarade en nödsituation för folkhälsan i april, då olagliga droger överdos ökade. Hälsområden och regeringar i hela provinsen har sedan dess lanserat flera initiativ med begränsad framgång.