Sakerna som jag tycker är webloggen av en något oregelbunden gent

Sakerna som jag tycker är webloggen av en något oregelbunden gent

En önskan, från mig till dig

Vänligen acceptera, utan uttryck, mina bästa önskningar för Gå Ner I Vikt Snabbt Piller en miljömedveten, socialt ansvarig, låg stress, icke beroendeframkallande, könsneutral firande av semestern som praktiseras inom de mest roliga traditionerna av den religiösa övertygelsen eller den sekulära praxis du själv väljer, med respekt för religiösa / sekulära övertygelser och / eller traditioner hos andra, eller deras val att inte utöva religiösa eller sekulära traditioner alls och.

okomplicerat erkännande av inledandet av det allmänt accepterade kalenderåret 2009 (och hebreiska år 5769 och 5770) men Gå Ner ett Kilo I Veckan inte utan respekt för kalendrarna för val av andra kulturer vars bidrag till samhället har hjälpt Amerika att göra stora (inte för att antyka Amerika är nödvändigtvis större än något annat land eller är den enda ‘Amerika’ på västra halvklotet) och utan hänsyn till tävlingen, trosbekännelsen, färgen, åldern, fysisk förmåga, religiös tro eller vishetens sexuella preferens.

Genom att acceptera denna hälsning accepterar du dessa villkor: Denna hälsning är föremål för förtydligande eller återkallande. Det är fritt överförbart utan ändring till den ursprungliga hälsningen. Det innebär inget önskemål från önskaren att faktiskt genomföra någon av önskemålen för honom / henne eller andra och är ogiltig, om den är förbjuden enligt lag och är återkallelig efter önskemålarens eget gottfinnande.

(Denna önskan är berättigad att utföra som förväntat inom den vanliga tillämpningen av god tidning i en period av ett år eller till utfärdandet av en efterföljande semesterhälsning, vilken som kommer först och garantin är begränsad till att ersätta denna önskan eller utfärda en ny önskar efter önskemålarens eget gottfinnande.)

Åh, och den gamla flammen som slog mig i brand för Alla hjärtans dag? De måste verkligen rengöra undersidan av dessa bussar lite oftare. Men det var en helluva-tur.

‘Allt jag vill ha för jul är du’, av Vince Vance och Valiants, med den tragiskt undercredited Lisa Layne

Vår långa nationella mardröm är över.

Final Flight

Det den tiden, folk. Avvecklingen av rymdtransportsystemet vid 2006 års uppdrag av bosatt George W. Bush är över oss. Upptäck land i morgon från sitt slutliga uppdrag. Endeavour staplades idag och rullar ut imorgon för en 9 april lansering.

Och Atlantis, ‘min’ fågel, är igång att starta 2 dagar före min födelsedag och planerar en 4-dagars semester på Cape för att inte missa det, men jag hoppas att det glider på min födelsedag. :}

I kölvattnet av dessa sista landningar börjar bruset bli hårdare om var orbitrarna kommer att hamna, efter att NASA är färdig att dra ut alla nasties. Mina förutsägelser på denna punkt har bildats under en tid:

Discovery kommer nästan säkert att hamna i Udvar Hazy Center, vid Smithsonian Institution National Air and Space Museum. Detta kommer att förskjuta det som visas, men aldrig strömmen flög, OV 101, Enterprise, som jag kommer tillbaka till om en minut.

Endeavour har band till Texas (även om jag för tillfället inte kommer ihåg vad de är), och kommer sannolikt att hamna i Space Center Houston, besökarnas centrum vid Lyndon B. Johnson Space Center där.

Atlantis har liknande band med Florida (som jag inte bara minns för närvarande:), så jag förväntar mig att det kommer att hamna på rymdcentret John F. Kennedy, startpunkten för varje transportuppdrag, antingen i rymdmuseet på basen, eller i besökarnas centrum (även om jag satsar på den tidigare).

Detta spel av musikstolar lämnar oss med en återstående orbiter den dynamiska testartikeln, OV 101, Enterprise.

Företaget namngavs efter att NASA fick en översvämning av brev (och om du är en fan av någonting, inser du att jag inte utgör någon del av ‘översvämning’), främst från fans av Star Trek. vem var då, som några historier berättade det, ganska förbannat att det inte var Amerika som första återanvändbara rymdskepp.

Hon gjorde dock resten av programmet, och var inte bara på toppen av en tank och SRBs tre gånger, faktiskt (vid Marshall, Gå Ner I Vikt På En Vecka KSC och Vandenberg använde aldrig SLC 6) men enligt detta stycke fanns det aktiva planer på att eftermontera och flyga henne. tills sena designändringar gjorde det billigare att inte ta det här tillvägagångssättet.

Så. Vad ska man göra med Enterprise, när NASM inte längre behöver henne.

Jag tror att jag har svaret. Det vunnit nödvändigtvis vara billigt, men jag tror inte att det blir så dyrt. Flygvapnet på Wright Patt, det otrygga Sea Air Space Museum (en bärare dockad till västra Manhattan, som redan har sådana läckerheter som Concorde och en SR 71, och jag saknade det fortfarande när jag var i NYC förra året), Seattle Museum of Flyg och förhoppningsvis behöver vissa platser på Vänsterkusten lägga en massa pengar i en fond och använda avkastningen för att flytta Enterprise runt, ungefär årligen så att alla får chansen att se henne utan att behöva gå till jordens ändar.

Trots allt. Kommentar

Vem är orimligt svårt att hitta en MP3 av Tom Baker Doctor Who temalmusik som är lämplig att använda som ringsignal,

så jag skapade en.

Det vid 128K, gemensam stereo, och det komprimerade lite så volymen förändras utjämnas. det slutar kreditmusiken, med stinget och i mitten åtta också; Jag är inte säker på vilket avsnitt min välgörare på Youtube lyfte upp den, men jag satsar Keeper of Traken. Hur som helst, om du ville ha det, ha det roligt.