Saker som står mellan kongressen A Holiday Break CBS Miami

Saker som står mellan kongressen Gå Ner I Vikt På En Vecka A Holiday Break CBS Miami

I kvartalet har WQAM fört med sig regionens levande täckning av sina favoritlag och varit hemma för de mest populära och älskade lokala personligheterna. Patrick Day Celebration till nästa nivå Gör din St Patrick’s Day en semester att komma ihåg med dessa roliga och spännande aktiviteter som går utöver din typiska parade och lokala pubfest.

Bästa sätten att fira St. Patrick Day I MiamiMarch är en månad med irländska festligheter över hela södra Florida. Oavsett om du är av irländsk härkomst eller inte, Gå Ner ett Kilo I Veckan kan roligt hittas i Miami och de omgivande städerna. Parader, festivaler, bar crawls och överflöd för att locka invånare och besökare att komma ut och visa sin irländska personlighet. Njut av att fira den keltiska livsstilen i södra Florida denna St Patrick Day.

Amerikas vackraste botaniska trädgårdar En kort Gå Ner I Vikt På En Vecka förhandsgranskning av fem av Amerikas vackraste botaniska trädgårdar för att fira vårens tillkom.

America Best Irish PubsHome är där irländarna hänger en hatt, och dessa pubar är några av de bästa i Amerika. Ännu bättre när det är en familjedrivet plats där keltisk musik och gemytlighet är på menyn tillsammans med Guinness pints.

Bästa evenemang som planeras för International Women Day 2018Consider som deltar på några av de bästa händelserna som planeras i dessa utvalda städer för Internationella kvinnodagen.

Klockan tikar på Capitol Hill eftersom kongressrepublikanerna är angelägna om att posta sin första stora lagstiftande seger året innan de åker hem för semesterferien, men de måste också komma fram till ett sätt att undvika en statlig avstängning före midnatt på fredagen.

Efter månader av blåmärken slag, fann kongressen republikaner äntligen sig redo för en lagstiftande seger.

Tidiga indikationer pekar på en svepande skattereformsräkning som passerar både parlamentet och senaten i veckan och går till president Donald Trump-skrivbordet.

‘Det här är en plan som kan ge upphov till ekonomin, låta ekonomin växa,’ säger Rep Diane Black (R TN) med budget- och sättskommittéerna.

Senatens ledarskap känner sig mer självsäker efter att senare Bob Corker i Tennessee sa att han ‘skulle rösta ja. Corker upprepade gånger uttryckte oro över att lägga till det federala underskottet.

I synnerhet frånvarande från omröstningen blir senator John McCain, vars röst sänkte GOP-vårdplanen under sommaren.

Arizona republikanen är på väg hem när han återhämtar sig från behandling av hjärncancer.

Skatteavgiften är det enda som står mellan kongressen och en semesterresa.

En utgiftsräkning måste överföras vid midnatt fredag ​​för att hålla den federala regeringen igång.

Republikanerna behöver vissa demokratiska röster, men GOP vill ha mer försvarsutgifter, medan demokrater vill ha mer pengar till inhemska program och en överenskommelse om DACA-programmet för unga, ookumenterade invandrare.

De flesta lagstiftare förutser en annan kortsiktig löpande upplösning för att avvärja en fredagstängning, snarare än en omfattande proposition.

‘Vi behöver en överenskommelse om ett tvåparts-bicameralt budgetavtal. Det kommer inte att hända före fredag. Det kommer att hända tidigt i det nya året’, säger Rep. Charlie Dent (R PA).

Congressional aides förväntar sig att medlemmarna håller sig kvar till sena fredagen för att få allt gjort.

Astronaut Scott Kelly har nu ett annat DNA än sin identiska tvillingbror efter ett år i SpaceWhile Scott Kelly höjd och 93 procent av hans DNA återvände till normala efter att ha återvänt till jorden, bekräftade NASA att sju procent av hans gener har blivit förändrade och kan förbli så .

Leksaker R Us planerar att avveckla sin amerikanska verksamhet Det är en sorglig dag för så många människor som växte upp som vill vara leksaker.