Saker du bör veta innan du packar för Ooty Travel

Saker du bör veta innan du packar Gå Ner I Vikt På En Vecka för Ooty Gå Ner I Vikt På En Vecka Travel

Ooty, populärt kallad Queen of Hill stationer, är måste besöka hill resort i södra Indien. En rad turistattraktioner här trivs resenärer av alla profiler. Läs den här artikeln för att få veta mer om Ooty turism och dess intersting komponenter.

Ooty är en fascinerande hill resort inbäddat i indiska staten Tamil Nadu. Molnklädda Nilgiri-toppar, frodiga tropiska grönområden, mesmeriska Toda-stamkulturer och en rad störande aktiviteter gör Ooty till en av de mest eftersökta semesterorterna i Indien. Dagens turoperatörer erbjuder en mängd olika Ooty-paket för att hjälpa semesterfirare att slutföra Ooty-resor i största möjliga lätthet. Med tanke på Gå Ner I Vikt På En Vecka varaktighet, krav och budget för din resa kan du hämta den mest lämpade. Men om du åker till den här natursköna himlen första gången, här är vad som bör veta innan du packar dina väskor.

Top Ooty Sevärdheter: denna härliga hill station har en rad turistattraktioner att tillgodose varje semester stil. Ängel inspirerande naturskönhet, härligt väder, exotiska äventyr och intressanta kulturer Ooty har något tilltalande för alla. Vacker Ooty Lake, den berömda Botaniska trädgården, den enorma bergformationen Nose scenic Doddabetta peak och den dolda dalen Coonoor är måste besöka attraktioner för naturälskande turister. Men Marlimun Lake och Tiger Hills är också charmiga resebyråer i regionen.

Vandring här är en givande upplevelse. Regionen har ett antal vandringsleder som passerar genom hisnande landskap, vackra blommiga dalar och lugna sjöar vattenfall. Besök Todas stamby om du älskar att släppa loss den antika civilisationen i regionen. Utforska djurlivet vid Mukerti National Park och Sanctuary Avalanche är en typ av oförglömlig upplevelse.

Väder / Bästa tiden att besöka: Man kan besöka Ooty när som helst på ett år. Sommar här är bara trevligt, medan vintern har coolt klimat. Tungt nederbörd kan bevittnas i monsun, men hela regionen verkar spraya grön runt strax efter denna säsong. Den bästa turistsäsongen här är vinter, från oktober till mars, då klimatet blir perfekt för turistaktiviteter. I december slutet kan du bevittna snöfall i regionen. Många smekmånadspar kommer hit under november och december.

Boende: Logi i denna bergsområde är för alla behov och budget. Allt från arv egenskaper till moderna lyx enheter och ekonomiska värdshus till klassiska hillside resorts, boende i Ooty tillgodose varierande behov av resenärer med stor perfektion. Bland de populäraste hotellen i Ooty är några av de mest populära namnen Kurumba Village Resort, Fern Hills Palace, Holiday Inn Gem Park och ödet Farm Stay. För dem som söker budgetvärd vistelse, är Hotel Gangtari, Hillock View, hotell Sunshine Inn och Delightz Inn populära alternativ att välja mellan.

Hur man når? Att vara ett framstående turistcentrum i Tamil Nadu-staten är Ooty väl kopplat till resten av Indien. Mettupalayam, cirka 47 km bort, är det närmaste järnvägshuvudet, som har regelbundna tågtjänster från de flesta större järnvägsstationer som Chennai, Coimbatore, Delhi och Mumbai. För resan kan du välja leksakståg, bussnät eller en privat taxitur. Personer som kommer med flygresor måste landa på Coimbatore Airport, och kan ta bussar eller tåg för att nå Ooty.

Det bästa sättet att njuta av Ooty-resor är att boka en bland de anpassade Ooty-paketen som finns tillgängliga online.

Planera din Ooty resa med hungriga väskor bokar ett av de olika Ooty-paket som finns tillgängliga på företagets webbadress. Rimliga erbjudanden för ooty hotell, kerala hotell och munnar hotell finns också på Internet.