Saker att vara tacksamma för i en värld av oupphörlig skräck

Saker att vara tacksamma Gå Ner I Vikt På En Vecka för i en värld av oupphörlig skräck

Det är nog en fascinerande förklaring bakom vad jag ser där. Sug det, Dicks! Hundens priser Twitter-konto

Det är en Twitter som räknar hundar, och alla får Går Man Ner I Vikt förtjänt höga poäng.

Nu när du är en intressant, rolig, smart, ambitiös person som har en miljon saker att åstadkomma har överfallits eller trakasserats, har du ett val. Du kan klämma bort denna dåliga sak i din hjärna och fortsätta att leva ditt liv så normalt som möjligt, eller du kan gå in i den andra delen av övergreppets mardröm: den del där du beskriver erfarenheten om och om igen framför människor som kanske eller inte tror på dig, som faktiskt får betala för att riva dig för att strimla offentligt, och vem kan förstöra varje dröm eller ambition du någonsin haft för dig själv. Åh, och om du väljer att gå framåt, ditt namn och din angriparens namn kommer att länkas för alltid, även efter att du dör. När folk tänker på dig, kommer de också att tänka på honom. Det är vad du skriver om när du kommer framåt.

Att det finns sätt att hålla coola saker på webben

Om du gillar Cracked och vill stödja vad vi gör kan du bli abonnent genom att klicka här och i processen gör annonserna borta och få massor av bonusmaterial Gå Ner I Vikt Snabbt Piller (inklusive tillgång till ett stort antal Stitchers premium podcasts, förutom vårt). Jag kan bevisa det: Jag tror att jag är smart nog för att skriva en artikel om intelligens, och den enda boken jag har läst är filmen Bloodsport. Dessutom var det massor av människor som var villiga att läsa det, och att folk bryr sig fortfarande.

David Wong är verkställande redaktör på Cracked, och hans nya bok har ett perfekt femstjärnigt betyg på Amazon efter mer än 250 recensioner. Det betyder att det är uppenbarligen det bästa någonsin skrivit!

Om du älskade den här artikeln och vill ha mer innehåll så här, stödja vår webbplats med ett besök på vår bidragssida. Eller registrera dig för vår prenumerationstjänst för exklusivt innehåll, en annonsfri upplevelse och mer.

Är du nyfiken på Seanbabys kärlek till filmen Bloodsport? Tja, klicka på Bloodsport-länken och titta på Bloodsport. Det är bra s t. Bjud in oss och vi kommer bli med dig!

För mer utcheckning 5 Anledningar Holidays är hemligt avgörande för vår överlevnad och 5 saker jag är hemskt tacksam för denna Thanksgiving.

Prenumerera på vår YouTube-kanal och kolla in Cracked Classic: En Holiday News Report från Horrifying Future, och titta på andra videor du inte ser på webbplatsen!