Droghandelsgängmedlem fängslad i fem och ett halvt år

Droghandelsgängmedlem fängslad i fem och ett halvt år

Kort efter 17:00 såg officerarna bilen på en gångstig på Chorley Road, Swinton. Kavanagh gick ut och gick ner en gränd följt av polisen.

När han insåg att han följdes sprang han iväg mot New Cross Street innan han kasta påsen i lite tät underväxt.

Kavanagh arresterades för konspiration för att leverera en kontrollerad drog strax efter och ryggsäcken innehöll två kilo kokain med ett kombinerat gatuvärde på nästan 560 000

Ward arresterades också för att vara oroad över utbudet av kontrollerade droger och hittade innehav av fyra mobiltelefoner.

Analys av telefonerna visade att medan Cleary var på Teneriffa på semester med sin familj gjorde han många samtal till Jeffrey och efter Kavanaghs arrestering, fanns det ett flurry av samtal mellan paret.

Sergeant Ryan Grumbridge sa: Vi ska obevekligt fortsätta och demontera organiserad brottslighet. Dessa brottsgrupper gör stora summor pengar som hanterar klass A-droger och knock-on-effekten orsakar elände i våra samhällen.

Det här är en kamp som vi inte kan göra ensamma och jag vill tacka allmänheten för deras fortsatta stöd av vårt pågående avbrott, som görs för att hjälpa våra gemenskaper säkra.