Drick upp för vår semester cocktail turnering

Drick upp för vår semester cocktail turnering

Beyond Golf har högupplösta golfsimulatorer i en avslappnad atmosfär. Erbjudanden inkluderar mer än 75 lokala och regionala hantverksbier, husgjorda vätskor och handgjorda cocktails.

Blackstone Meatball

Blackstone Meatball blir kreativ med den klassiska köttbollen, från amerikansk till italiensk. Erbjudanden inkluderar färska, lokalt framställda ingredienser, subsmörgåsar, glidare och sallader, samt hantverks öl och klassiska cocktails.8726 Countryside Plaza

, som ligger i Countryside Village, har 10 röda och vita viner genom glaset samt 30 olika öl i flaskor och burkar och klassiska cocktails.

Farnam House Brewing Company

3558 Farnam St.

Farnam House är specialiserat på välrestade stilar från de främsta ölproducerande regionerna i Europa. När vädret är fritt, lägger Farnam House några kryddor med öl som Spiced Tripel.

J. Coco

5203 Leavenworth St.

Byggnaden som en gång innehöll en älskad närbutik, erbjuder nu säsongsbetonade menyer som är rotade i tradition som visar upp naturliga ingredienser. J. Coco har hantverksbartending, husgjorda desserter och pasta.

Jambo Cat

4916 Underwood Ave.

Jambo Cat är en full bar i Dundee, specialiserat på hantverkscocktails med husgjorda juicer, infusioner och ingredienser. Viner av glaset och flaskan serveras också, liksom kurerade val av öl.2501 S. 90th St.

är en restaurang, bageri, deli och gourmetmarknad, som specialiserar sig på gourmetbeställningar för varje smak vid frukost, lunch, middag eller söndagsbrunch. Men se bort från cocktailsna och andra barartiklar.2613 N. Main St., Elkhorn

Om matlagning i Mexiko i moderns kök eller hemma i Elkhorn är Maximo s mål detsamma: att göra den bästa mexikansk mat och ge en familjär atmosfär. Maximo s källor öl och sprit från Mexiko och bortom.

Pageturners Lounge öppnades 2012 av hemgjorda musikister Philip Schaffart och Conor Oberst. Paret behöll namnet på den tidigare bokhandeln och renoverade inredningen för ett smart och elegant utseende.

Patriark Distillers provsmakning rum

12251 Cary Circle, La Vista

Patriarkdistillers härstammar från en önskan att fira och hedra veteraner, både i distilleryns egen familj och hela landet. Patriarkdistillers är tacksam för friheten och friheten vi njuter av varje dag.

Railcar Modern American Kitchen

1814 N. 144th St.

Railcar specialiserar sig på den klassiska amerikanska middagsupplevelsen som gjorts från grunden av komfortmat, hantverkscocktails och en vänlig, kunnig personal, alla levererade i en varm och mysig atmosfär.