Dremel Router Attachment

Dremel Router Attachment

I den här snabba tiden kommer jag att visa dig hur du gör en enkel routerfäste för din dremel (original eller inte som min) med bara en plastburk som sparas från soporna.

Jag har en billig och inte original dremel så det sista jag vill ha är att spendera 20/30 $ för att köpa en routeranslutning för den; så jag gjorde det själv. Självklart är det inte professionellt som det de säljer, och jag föreslår inte att du bygger detta om du ska använda det varje dag !! Men om du behöver det sällan som jag, bara för några månatliga tillfälliga projekt, föreslår jag verkligen att du spenderar 10 minuter på att bygga detta, istället för att köpa den ursprungliga.

Helt gratis, snabbt och mycket enkelt att göra !! Vad annars.?

Steg 1: Materialverktyg MATERIAL:

plastburk (jag använde en jordnötssmör en) märkpenna

lim

dremel

trummor sander bit

skärhjulStep 2: Mått och MarkFirst av allt jag tog bort den svarta plastmuttern, jag mäste min dremels ‘nacke’ med en kaliber och sedan markerade en 1,7 cm cirkel på plastkärlets botten, mitt i centrum.

Jag mätt också avståndet från dremel ‘nacke’ till slutet av routerns bit (när den är helt införd), 5 cm, och jag märkte en linje på plastburken.

För att stärka plastburken bestämmer jag mig för att lägga locket på burken som förstärkning, så jag måste klippa hela den platta sidan. (Photo3) Steg 3: Klipp och Sand För att få den minsta möjliga passformen, jag föreslår att du börjar klippa cirkeln i början med en liten borr och sedan förstora den lite åt gången med trumman sanderbit, kom ihåg att testa den på din dremel en massa gånger.

Ett större hål kommer att resultera i en lossare passform och du måste starta om från noll eftersom dremels svart plastmutter inte kan hålla burken på plats.

När du får ett perfekt resultat kan du skära plastburken längs den tidigare märkta linjen.

I foto3 kan du se att den blåa kappen, förutom att förstärka den genomskinliga burken, är den också användbar, eftersom den är mycket platt, det är mycket bättre än min felaktiga snitt. På så sätt tillåter det mig för att göra alla skärningar helt raka. (Detta skulle inte ha varit möjligt med min fula snitt som skulle ha gjort min ‘router’ skakig) Steg 5: Slutför !! Som jag lovade dig, med mindre än 10 minuters arbete, kan du göra din helt gratis routerfäste för din dremel.

Jag använder det ungefär ett par gånger per månad, och det är mycket användbart! Du måste vara uppmärksam på att gå rakt, men med några små tips (som att klämma en remsa ihop parallellt med spåret som du vill klippa) blir det verkligen användbart!